Onze club, The Frogmen, richt regelmatig allerhande activiteiten in voor zowel duikers als niet duikers: clubactiviteiten.

Het voorjaar

In januari krijgen al onze leden een gratis worstenbrood of appelbol tijdens onze "worstenbrood & appelbollen avond."
In februari moeten onze bestuursleden tekst en uitleg geven over het verleden en toekomst tijdens de algemene vergadering van onze vereniging.
In maart is het afzwemmen van de Lesse of Ourthe een jaarlijks terugkerende gebeurtenis, waar niet alleen gezwommen moet worden maar ook nog de nodige proeven tot een goed einde gebracht moeten worden. De hierbij behorende prijzen worden dan s avonds tijdens een avondmaal, in ons clubhuis, uitgereikt.
Een nieuwigheid in april sinds 2001 is een paella avond (ook wel Spaanse avond genoemd ) met uiteraard paella a volante en als extra een speciale pousse café.
Met Pinksteren trekken we met de liefhebbers tegenwoordig naar Ploumenach voor ons Sinksenkamp. Officieel duurt dat 3 dagen maar er zijn er die er zelfs een Sinksenweek van maken. Vroeger in Zeeland waar onze nieuwe duikers onder het goedkeurend oog van Neptunus ter doop worden gehouden. De afsluitende avond staat beter bekend als thema avond. Het is dan de bedoeling om via je kleding het thema uit te beelden. Zo hebben we bv al gehad, Cowboy & Indiaan, Punk, Spaanse nachten, Tropical evening, man is vrouw en vrouw is man, het leven op de boerderij en nog veel meer.

Het najaar

De tweede zaterdag van september is steeds gereserveerd voor onze BBQ.
In oktober is het dan de beurt aan onze mosselavond.
Eind november is onze "Frogkwis" geprogrammeerd, die vanaf 2001 elk jaar wordt afgewisseld met een "wandelzoektocht"om U tegen te zeggen in Antwerpen.
Reeds jaren komt Hij voor de allerkleinste, Sinterklaas. Begin december komt Hij alle kleine Froggertjes eens extra verwennen. En meestal komt Hij niet alleen. Het ene jaar brengt hij een poppenkast mee, dan weer clowns, jongleurs, of een goochelaar en uiteraard Zwarte Piet voor het dragen van al die cadeaus.
En hoe kunnen we het jaar beter afsluiten dan met een groots eindejaarsfeest. Tussendoor komt er dan nog wel eens een extraatje zoals een toga avond, carnaval of Halloween , een clubreis naar Spanje, meestal tijdens de paasvakantie, of een clubreis naar Egypte of elders, meestal in november of ...

Foto's van onze clubactiviteiten vind je bij Clubactiviteiten.

Voor meer informatie over onze clubactiviteiten kun je steeds terecht bij onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..